LPG-behandlingar i Stockholm på Auris Estetic

LPG-behandlingar i Stockholm på Auris Estetic

Upptäck Revolutionerande Wellnessbehandlingar på Auris Estetic: Din Destination för LPG i Stockholm.
Är du redo att förnya din kropp och ta din wellnessresa till nästa nivå? På Auris Estetic erbjuder vi innovativa och banbrytande LPG-behandlingar som är allt annat än vanliga. Så, vad är LPG-behandling, och varför är det så populärt i Stockholm?

Vad är LPG-behandling?

LPG-behandling, även känd som Lipomassage, använder mekanisk stimulering för att förnya ditt kropps utseende och avsevärt minska celluliter. Behandlingen utförs med en specialiserad maskin som varsamt knådar och rullar huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Varför välja LPG på Auris Estetic?

Här är övertygande anledningar att boka din nästa LPG-behandling på vår skönhetsklinik i Stockholm:

    • Högt erfarna terapeuter: Våra massageterapeuter, utbildade och baserade i Stockholm, har många års erfarenhet. Behandlingens kvalitet är av största vikt, och deras expertis säkerställer optimala resultat.

    • Brett spektrum av användningar: Från ansiktsbehandlingar till idrotts- och sportprogram sträcker sig LPG-behandlingen bortom skönhetsbehandlingar i Stockholm. Den är lika effektiv för fysioterapi och medicinska tillämpningar.
    • Synliga resultat: Efter endast tre LPG-behandlingar kommer du att börja märka betydande förbättringar i din hudtextur och kroppsform.

    • Vetenskaplig baserad evidens: Med nästan 40 års rigorös vetenskaplig forskning är LPG Endermologie® en patenterad, FDA-godkänd metod för cellulitbehandling, stödd av över 150 vetenskapliga studier.

Vad är LPG-behandling? LPG-behandling, även känd som Lipomassage, använder mekanisk stimulering för att förnya ditt kropps utseende och avsevärt minska celluliter. Behandlingen utförs med en specialiserad maskin som varsamt knådar och rullar huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin.
LPG-behandling, även känd som Lipomassage, använder mekanisk stimulering för att förnya ditt kropps utseende och avsevärt minska celluliter. Behandlingen utförs med en specialiserad maskin som varsamt knådar och rullar huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin.

Underverken med LPG-behandling

LPG-behandling, även känt som Lipomassage, är en banbrytande teknik som mekaniskt stimulerar din hud för att förbättra dess kvalitet och form. Metoden revitaliserar inte bara blodcirkulationen utan även lymfflödet, vilket hjälper till att skölja ut toxiner och överskottsvätska ur kroppen. Resultatet? En nyfunnen energi som avsevärt minskar svullnad och stimulerar produktionen av kollagen och elastin.
Denna kraftfulla teknologi erbjuder en förebyggande lösning mot celluliter och ger din hud en upplyftande effekt.


Vad gör bindvävsmassage med LPG Speciell?

Här i Stockholm har våra terapeuter åratals erfarenhet, vilket gör resultaten ännu mer imponerande. Bindvävsmassage med LPG är inte bara en estetisk mirakelkur, utan även en utmärkt allmän massageterapi. Fördelarna med denna behandling är många: den ökar musklernas flexibilitet och elasticitet samtidigt som den lindrar trötthet i axlar, rygg och nacke.

Upplev Auris Estetic Skillnaden

Har du någonsin undrat vem som utför LPG-behandlingar på Auris Estetic? Vår certifierade massageterapeut, Auri, är en professionell ekologisk hudvårdsterapeut med 8 års gedigen erfarenhet inom skönhetsbehandlingar i Stockholm.
Terapeuternas expertis är lika avgörande som själva behandlingen för att uppnå önskade resultat. 

LPG-behandlingspaket

Vi rekommenderar att investera i en serie LPG-behandlingar för de bästa resultaten, som blir synliga redan efter tre sessioner. Med stöd av nästan fyra decennier av vetenskaplig forskning förbättrar LPG:s patenterade Endermologie-teknik dina cellers naturliga funktioner och ämnesomsättning. Varje LPG Endermologie-session erbjuder en djupmassage på 40-75 minuter med specialiserad utrustning som effektivt motverkar celluliter och envisa fettansamlingar.

Vad är de involverade kostnaderna?

Prissättningen för LPG-behandling kan variera beroende på olika faktorer som behandlingsområdet och antal sessioner som krävs. Kontakta oss för exakt information om våra konkurrenskraftiga priser.


Svullna ben

Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta resultatet av dålig blodcirkulation och lymfcirkulation. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan orsaka svullnad. 
LPG Endermologie är mycket effektivt för att öka cirkulationen och dräneringen, vilket minskar svullnaden.

Vem kan dra nytta av LPG-behandling?

LPG är mångsidigt! Det kan påskynda träningsresultat, komplettera kosmetiska operationer, lindra muskel- och ledvärk, minska celluliter, reducera svullnad, forma kroppen och förbättra hudens elasticitet.

Hur ofta bör jag boka sessioner?

Generellt rekommenderar vi en serie av 6-12 behandlingar med 1-2 sessioner per vecka för optimala resultat. Underhållssessioner kan schemaläggas månadsvis eller vid behov.

Utöver LPG: Ytterligare tjänster

Vi erbjuder också infraröd ljusbehandling som ett komplement till LPG-behandling.
LPG-behandlingar på Auris Estetic utförs av specialiserade hudvårdsterapeuter, vilket gör oss till den självklara skönhetskliniken i Stockholm för holistiska wellness-lösningar.

Specialbehandlingar för Specifika Behov

LPG är inte bara för skönhet; det är effektivt inom sportterapi och medicin också. Det är den första FDA-godkända metoden i USA för behandling av celluliter, stödd av nästan 150 vetenskapliga studier.


Vad kostar LPG-behandling?

Prissättningen för LPG-behandling kan variera beroende på faktorer som behandlingsområdet och antalet sessioner som krävs. Kostnaden börjar på ett överkomligt 750 kr. Det slutliga priset varierar, och alla nya klienter får en speciell 20% rabatt på sin första behandling.

Vi erbjuder också skräddarsydda prispaket för att passa dina unika behov och hjälpa dig nå dina skönhetsmål på ett mer ekonomiskt sätt. För exakt prisinformation och för att skapa en personlig behandlingsplan som passar dina ambitioner och din budget, kan du boka en kostnadsfri konsultation med våra experter.

Så varför vänta? Boka din kostnadsfria konsultation idag. Det är mer än bara ett möte; det är ditt första steg mot en vackrare, mer självsäker du. Dra nytta av vårt speciella erbjudande och låt oss vara din partner på din resa mot förvandling.

LPG och Kompletterande Behandlingar

Även om kostnaden för LPG-behandlingar kan variera, inbjuder vi dig till en kostnadsfri konsultation på vår plats på ”Lugnets Allé 49, 120 65, Stockholm” för att diskutera dina specifika behov. Är det inte dags att ge din kropp den förnyelse den förtjänar?

Före och Efter Operation

LPG är en utmärkt pre- och postoperativ behandling för att dränera vätska, minska svullnad och lindra smärta. Med specialutbildning inriktad på postoperativa behandlingar, gör vår kompetenta personal din läkningsprocess smidigare och mer komfortabel.

Vad är LPG-behandling? LPG-behandling, även känd som Lipomassage, använder mekanisk stimulering för att förnya ditt kropps utseende och avsevärt minska celluliter. Behandlingen utförs med en specialiserad maskin som varsamt knådar och rullar huden, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin.

LPG för Sport och Fitness

Ett steg bortom den vanliga bindvävsmassagen i Stockholm, hjälper LPG till att eliminera envisa fettansamlingar, särskilt när kost och motion inte räcker till. Behandlingen hjälper också med vätskeretention och ytterligare förbättring av din idrottsprestation.

Slutgiltiga Tankar

Låt oss tillsammans upptäcka en ny nivå av kroppsvälmående! Oavsett om du letar efter LPG-behandlingar, bindvävsmassage eller andra skönhetsbehandlingar i Stockholm, är Auris Estetic din självklara klinik för innovativa och revolutionerande behandlingar. Boka en kostnadsfri konsultation idag och besök oss på ”Lugnets Allé 49, 120 65, Stockholm” för att påbörja din resa mot strålande hud och en revitaliserad kropp. 

Är det äntligen dags att uppnå din kropps fulla potential? Kom och upp täck vad Auris Estetic kan göra för dig!