Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling

Unna dig en härlig ansiktsbehandling och återfå lystern i din hud. Vi utför en rad olika behandlingar och tillsammans hittar vi behandlingen som passar just din hud. Oavsett om du har problem med din hy och behöver återkommande besök eller bara vill unna dig lite vardagslyx finns vi här för dig. Här kan du läsa och få mer information om våra olika ansiktsbehandlingar.

Auris Estetic - Hudvård & Skönhet - Ansiktsbehandlingar Estetic
Microneedling

Med Microneedling ger vi din hud de bästa förutsättningar för att bromsa åldrandet. Fokus ligger på att huden skall hitta tillbaka till den tidigare bättre versionen av sig själv. Behandlingen tillför vi bland annat fukt med en stor dos av antioxidanter. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd och ger en märkbar effekt efter bara en behandling..

Behandlingen rekommenderas till:

  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Röklinjer runt munnen samt linjer runt ögonen
  • Lyster och föryngring
  • Stora porer
Ansiktsbehandling med portömning

En djuprengörande ansiktsbehandling som inleds med rengöring, peeling och vapozon, el varma handdukar, för att förbereda huden för portömning. Efter portömningen ges en avslappnande vävnadsdränage alt massage följt av välgörande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande dag- (och ögoncrème).

Ansiktsbehandling och portömning med Hydra Beauty

En djuprengörande ansiktsbehandling som inleds med rengöring, peeling och vapozon, el varma handdukar, för att förbereda huden för portömning. Efter portömningen utförs en vävnadsdränage för att dränera bort slagg och vätska i huden, följt av en välgörande, avslappnande massage över ansikte, dekolletage och skalp innan det är dags för en härlig ansiktsmask anpassad efter hudens behov. Behandlingen avslutas med vårdande dag- och ögoncrème.
Frans- och brynfärgning inkl. lättare brynplock.

Frans- och brynfärgning, inkluderar lättare brynplock.

Tänk gärna på att inte ha vattenfast mascara eller kraftig make up när du kommer på denna behandling.
Ansiktsbehandling med frans- & brynfärgning,

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring och peeling.

Lugnande, djupgående massage i ansikte, dekolletage och skalp. Därefter appliceras ansiktsmask anpassad efter hudtyp. Behandlingen avslutas med ögon- och dagkräm. I behandlingen görs även frans- och brynfärgning, inkluderar lättare brynplock men inte formning av bryn. I behandlingen använder vi ekologiska hudvårdsprodukter som Maria Åkerberg.