Om Auris Estetic

Om Auris Estetic

Professionell hudvård efter dina behov

Välkommen till Auris Estetic, din professionella hudvårdsklinik i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Vi anser att alla ska kunna känna sig bekväma med sin hud och sitt utseedne oavsett ålder, kön eller etnicitet. Likväl som du är en unik person är din hud unik. Vi utformar din behandlingsplan efter just din unika hudtyp.

Om Auris Estetic

Auri är född och uppvuxen i Brasilien och flyttade till Sverige 2010 med sin familj Auri har alltid haft ett  stort intresse för skönhet och hudvård som också har blivit hennes yrkesval.

Auri är en professionell diplomerad ekologisk hudvårdsterapeut med lång erfarenhet inom skönhetsbehandling. Min passion är att ge råd och skönhetsbehandlingar till mina kunder för att nå de absolut bästa resultaten. Jag utför behandlingar inom LPG, Hårborttagning med laser som utförs med Soprano Platinum, Ansiktsbehandlingar, Microneedling, Brasiliansk vaxning mm.

Ansiktsmassage ligger mig varmt om hjärtat då jag ser väldigt fina resultat på hudens spänst och lyster och att massagen ger hud, kropp och själ både avkoppling och energi.

Som hudterapeut utför Auri många sorters skönhetsbehandlingar och har en bred produktkunskap. Auri har extra fokus på modern hudvård.

Auri är specialiserad inom Dermapen/Microneedling med flera års erfarenhet samt att hon har stor kunskap inom olika hudtillstånd.

Auris mål är att alltid ge varje kund ett skräddarsytt program för att tillgodose varje individuell kund. Hon vill att varje kund lämnar kliniken och känner sig nöjd och väl omhändertagen. För Auri är det viktigt att ge sina kunder det där ”lilla extra” och uppfylla kundens önskemål.

En långsiktig hudbehandling eller unna dig lite vardagslyx?

Till oss kan du komma om du har problem med din hud eller om du bara vill unna dig lite vardagslyx med en härlig ansiktsbehandling eller massage. Vi utför olika ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, brasiliansk vaxning, LPG endormologie och permanent hårborttagning. Läs gärna mer om våra olika behandlingar.