Brasiliansk vaxning

Brasiliansk vaxning

Vi på Auris Estetic har många års erfarenhet av att utföra brasilianska vaxningar och har vaxat tusentals personer under åren som gått. Vi är professionella och bemöter dig med stor omsorg och respekt. Hos oss är du är i goda händer och du kan känna dig trygg med en professionell intim vaxning.

Auris Estetic - Hudvård & Skönhet - Brasiliansk vaxning
Första gången inför en brasiliansk vaxning?

Ska du göra en brasiliansk vaxning för första gången och är osäker på hur det går till? Kanske är du nyfiken på vilka produkter vi använder? I vår klinik har vi samlat allt du kan tänkas vilja veta om brasiliansk vaxning. Till exempel går vi igenom vad som sker innan, under och efter en behandling, samt riktlinjer kring hygien och mycket mer. Och när det kommer till smärtan så kan vi trösta dig med att den känns mindre för varje gång du vaxar dig. Att känna viss nervositet inför sin första brasilianska vaxning är något som drabbar de flesta. Vila trygg i att vi tar god hand om dig, är erfarna och förstår din utsatta situation. Samt att vi jobbar exklusivt med vaxning, det här är vår vardag.

Att tänka på före behandling
  • 5 mm utväxt om du har rakat dig. Ca 2 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk vaxning och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben.
  • Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling.
  • Använd bomullstrosor och löst sittande byxor när du skall vaxa dig så att huden kan andas efter vaxning. (Gäller vid brasiliansk vaxning och bikini vax.)
Att tänka på efter behandling

Tills rodnaden har lagt sig undvik följande:
Träna, bada, sola, använda tighta byxor eller parfymerade produkter på det vaxade området.