Kroppsbehandlingar

Kroppsbehandlingar

Att unna din hud och kropp lite omvårdnad med en kroppsbehandling, det är du värd. Med våra olika kroppsbehandlingar erbjuder vi allt din kropp kan tänka sig behöva. Om du undrar vilken behandling som passar just din hudtyp så tveka inte att kontakta oss så hittar vi vad som passar just dig.

Auris Estetic - Hudvård & Skönhet - Kroppsbehandlingar
Klassisk kroppsmassage med välgörande oljor

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd och denna behandling består av en helkroppsmassage. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta borta. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

Lymfmassage 

Lymfsystemet stimuleras med djupandning och lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroserna. Detta är en mycket lugnande behandling, eftersom lymfsystemet fungerar bäst när man är avslappnad! Lymfsystemet stimuleras att arbeta bättre utan att öka blodcirkulationen.

Bindvävsmassage 

I denna metod arbetar man med de reflexzoner som finns i hudens djupa bindväv. Hela kroppen behandlas men ryggen är den kroppsdel som är viktigast. Under behandlingen drar man med speciella drag-hakgrepp isär den bindväv som sitter fast på olika zonområden. Detta ger en reflexmässig reaktion på motsvarande organ via det autonoma nervsystemet.

OBS! Du kan inte få behandling vid följande tillstånd:

  • Olika hjärtproblem eller efter hjärtoperationer
  • Akuta infektionssjukdomar
  • Akuta inflammationstillstånd
  • Graviditet
  • Menstruation
Indisk huvud- och ansiktsmassage

Indisk Ayurvedisk Huvud och Ansikts massage är en avslappnande, skön och rejuvenerande behandling. Huvudmassagen utförs på sittande klient med olja eller vatten och ansiktsmassagen utförs på liggande klient på massagebänk med olja. Massagen renar och återhämtar huden samt lugnar ner central nervsystemet. Behandlingen är bra för problem med stress, huvudvärk och oro samt spänningar i huvud, nacke och ansikte. Du kommer att få olja i håret så du kan ta med dig en mössa att täcka huvudet med.